It is currently Fri Oct 20, 2017 12:40 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Have NOT been able to get on site...........
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 6:22 pm 
Semi Poster
Semi Poster
User avatar

Joined: Sun Nov 25, 2007 2:04 am
Posts: 224
Location: OKLAHOMA CITY
...........since Jan 30, 2008. I haven't been able to log onto site, view site, access site since 1/31/08......

Has there been problem's with the site or has it been hacked again????

_________________
Wind is high so am I
As the shore sinks in the distance.........
____________________________


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Have NOT been able to get on site...........
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 6:31 pm 
Blizzard Poster
Blizzard Poster
User avatar

Joined: Mon Jul 28, 2008 12:38 am
Posts: 1700
Location: Highway To Hell
I don't understand that. Does it have a big red warning sign again?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Have NOT been able to get on site...........
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 6:43 pm 
Semi Poster
Semi Poster
User avatar

Joined: Sun Nov 25, 2007 2:04 am
Posts: 224
Location: OKLAHOMA CITY
No. I've just been getting the standard "Iternet Explorer can not connect" message with the white background and blue letters.

_________________
Wind is high so am I
As the shore sinks in the distance.........
____________________________


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


 Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
 
cron